reachforthin.blogg.se

Bara dårar rusar in

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Tumblr_mfvcyd0iyy1rj4unjo1_500_large
Känns som om jag krälar runt i någotslags ingenmansland. Jag känner ingen botten under mig samtidigt som jag vet att jag inte står stadigt på jorden. Himlen är oskyldigt blå men himmel blå himmel blå blev grå och jag undrar vart jag hamnar om himlen finns.. Jag är inte satan men inte heller guds bästa barn, men vad spelar de för roll egentligen om gud ändå inte finns. 
Ett nytt år ska träda fram. Jag vet inte om jag är redo än. Jag vill inte att tid ska spillas, om bara klockan kunde stanna. Någonstans inom mig gör det ont, fruktansvärt ont. Jag känner inget längre. Jag har min vetskap om att pulsen slår och att livet går vidare vare sig jag är med på det eller inte. 
Har inte tillräckligt med självkontroll. Mens. Choklad. Blåögon som glittrat. Små handleder. Stora lår. Tuttar över medel. Stor röv. Allt snurrar när Håkan sjunger att jag ska fortsätta.. framåt. Fram mot vad frågar jag ut till världen utan att få något svar tillbaka. 

Love love love

Kategori:

Allt kom som ett brev på posten. Jag säger nej igen. Längtar efter morgondagen.. se siffor som vrids baklänges på vågen. Bevis på minus. Längta. Spetstrosor och sidenbhar.

Dec. 10, 2012

Kategori:

Ingenting är vettigt, 02.30

Kategori:

Nödcigaretter och röda läppar. Mjölkchoklad och ångest. Klockor som tickar, dagar som går, nätter som försvinner.
Sexsms hit och sexsms dit. Nakna kroppar, hårda kukar. Bli lovad om att bli tagen hit och dit, upp och ner, in och ut. Äldre starka män som kan ta hand om småflickor. Tygla och tämja. Dominera. Allt jag vill är att bli klappad på huvudet och få en kyss på pannan av någon som kan övertyga mig om att detta duger, som kan få mig att tro på att jag räcker till, men mitt mörker vill ha mer. Min törst efter bekräftelse söker sig till vad som helst som blir till ingenting. Inga gränser i ett sagoland som inte existerar. Allt på tjugo plus med något mellan benen som jag kan få att stå duger. Vem som helst som vill ha mig som sin hora vill jag lyda pliktskyldigt. Jag gör vad som för att få veta att jag fortfarande ses som attraktiv.
Jag är bara sjutton år men vet redan hur man snärjer killar runt lillfingret. Hur man får de att krypa efter en eller behandla en som en smutsig hora. Hora eller prinsessa i en pojkes, killes eller mans värld spelar inte så stor roll.. bara denne ger mig ett kvitto på att jag finns och fortfarande är levande. Äckelkänslor, illamående, blåmärken och skrapsår i mitt inre, smärta i all ära har varit mitt bevis på att jag fortfarande finns i liv sedan jag trädde in i mina tonårs år.
Med eller utan kondom? Tar du satsen i munnen eller ska jag spruta i ansiktet? Hårt eller mjukt?
DET KAN VÄL KVITTA!? TA MIG BARA!
Mitt fina hjärta ligger intill.. men älskling kärlek räcker inte för jag är trasig och går sönder snart.
Planer som inte går som jag vill, ett liv som löper i rätt riktning med mig som styrande medpassagerare. Jag är ett kontrollerande kaos. Lögner som gör sig hörda, men mest osanna och farliga är de som viskas inom mig. Älskling om jag ändå bara kunde fatta din hand och låta dig läka mina sår. Men jag är så rädd för att förlora dig så jag river upp dem om och om igen i takt med att de blir allt djupare. Jag sårar oss utan din vetskap.
Men du ska veta att det bara finns en och det är du, så otroligt mycket som jag älskar dig. Om jag ändå bara kunde låta dig förstå..

It's time

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Kommit iväg och tränat idag. Fet undertryckande ångest över allt - mitt liv. 
Ibland vill jag bara ligga runt och låta alla dessa äckliga killar smutsa ner min kropp.. 
Åt frukost i skolan idag.. fet ångest på det. C låna pengar till mig och E. Sådan gentleman. Jag tog emot med öppen mun medan Ana skrattade hånfullt med sin förmåga att kunna förutspå de kommande känslorna. 
Ihålig, tom och opeppad. Håller kvar på en skör tråd. Trycker in panikångest-med med depressionsmedicinen. 
 
Tumblr_ma3m58rng51re4bdeo1_400_large

Knark.

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

r.
Som den trasiga människa jag är började jag riva i skåpet efter något.. rättare sagt dulcolax. Hoppades på turen att ha minsta ynka en kvar, men hittade en karta med sex stycken kvar! Tjoff.. Så smällde jag i mig dem. 
Antagligen kommer skiten ur mycket snart nu. Blir hemma idag, men Ska till skolan imorgon. Gymma också..
 
Skäms för den dåliga människan jag är som försover mig hela tiden. Känner mig ensam. 
Konstigt egentligen.. har fler människor här som jag orkar träffa, men känner mig ensamere än någonsin. 
Dagen får ängnas åt att söka bekräftelse och skriva smalkalender.