reachforthin.blogg.se

Askan är den bästa jorden

Kategori:

Det sket sig med gymkort, vi kom tjugo.minuter för sent. Promenad hem med film mys istället! imorgon gör vi ett nytt försök - fan va jag ska bränna! nu ska fettet bort. på bussen hem efter att ha köpt för små byxor som jag ska komma i inom två veckor! smink för 500, vad fan gör man när man är fet liksom? jag har tuttar och försöker se söt ur med smink.

Gymkort och kåta pojkar

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Sexsms hit, sexsms dit, kåta pojkar, killar och män. Det väller över. Jag är en slyna. Men allra mest levande känner jag mig när jag förebereder mig med ljummet vatten på att kräkas bort hundratals ton äckel. Jag känner mig aldrig lika levande som när jag ligger naken på vågen och gråter. Jag känner mig aldrig lika energisk som när jag går med en tom mage. 
Jag vill bara att allt ska vara över. Vakna upp en dag och allt fett är borta - borta borta borta! Jag vill kunna nöja mig med bekräftelse från endast en person, inte minst tio andra personer på samma gång. Varför kan inte jag lita på någon? Alla andra ser ju ut att ha så lätt för det. 
Igår högg det till i magen och jag föll till golvet skakandes i fosterställning, hjärtat frågade vad som var fel och jag kved fram ett "kom hit och håll om mig". Han strök mig över ryggen och kysste min panna. Han är den som strykt min rygg, hållt om mig och kysst mig medans och efter jag kräkts. Han har hållt om mig medan tårarna sprutat ut hysteriskt, han har sagt att han älskar mig medan jag sitter med huvudet nere i toaletten och har spya runt munnen. Men hur ska man kunna älska någon som mig? 

"Hör av dig så att jag kan dominera över dig, svara snabbt och visa din lydnad." 
And so on.. 
 
Imorgon börjar jag och E äntligen gymma. Bäst!

Fina minussträck på min mordiska våg

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Nu har jag äntligen kunnat hållt mig till ett mål om dagen - skolans mål, obligatoriskt då jag inte vill att någon ska märka något. Är så jävla hungrig vilket känns ovant, obehagligt men samtidigt väldigt peppande. Snart kanske jag kan nå mitt veckomål på minus 4 kg?! Hoppas! 
Har iaf gått ner ca 3 kg nu. Första gången på länge som jag fick en liten nikokick. Häääärligt.
Försov mig idag också, så mamma ringde och sa att jag skulle till läkaren vilket gjorde att jag slapp gympa - härligthärligt! 
Jag har en liten pojk som är väldigt söt på sidan om hjärtat. Jag har inte krossat några gränser även om han gillar mig och jag tycker att han är fruktansvärt söt. Iiih!
 
Tumblr_m92ez8kvco1rdiyvwo1_500_large

Hallåja!

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Mitt skrivande har varit saknat, det var ett tag sedan det såg ut så i bloggvärlden bland mina spegelsjälar. 
Det går bra för mig. Mer eller mindre. Jag går inte upp mer i vikt, dessvärre inte allt för mycket minus heller. Men nu jäklar! Igår kom min nya älskade mobil - samsung galaxy s3! Appar har laddats ned utan dess like, nu ska kcal räknas och planer smidas. 
Röker under fläkten fast jag absolut inte får, tjejkväll ikväll med brudarna. Mat mat mat. Ångest ångest ångest.
 

Brinn i helvetet

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Dagen idag gick inte som planerat. Mackor och pizza på kvällen - dock gått ner ett halvt kilo hur nu de gick till..
Jag vet att det kommer vara svårt i början. Men imorgon gör vi ett nytt försök!
Hjärtat sa också en massa saker i sängen alldeles nyss om min vikt.. Vilket gjorde att jag var tvungen att kräkas. Nu jävlar! Han ska få se.

Skinny

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Vaknade och ville ha pepparkakor. Burken var borta fån skåpet.
Jag hade världens tur - en tom pepparkaks burk låg på vardgsrums golvet, hjärtat hade tagit de sista. Det räddade mig!
Gårdagen blev misslyckad. Blev mat på China Box med tjejorna. Idag tar vi nya tag, vilket känns fantastiskt. Har dessutom blivit beviljad en fond som kommer ge mig tio tusen per år! Yeeees!
 
Tumblr_mbmp6uugaw1ryp0t6o1_500_large

Dag 1

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Vaknade i morse och åt typ hundra peppakakor klockan halv sex på morgonen. På bussen till tåget ville jag bara gråta rakt ut för de där jävla pepparkakorna. Kändes som om jackan inte gick att knäppa. 
Skippade iaf frukost och ätit en portion i skolan - resten av dagen är noll kcal med undantag för pepsi max. Ont i huvudet och rökt två stycken cigg - bättre än att ta med mitt egna paket till skolan. Jag gör framsteg. Små små steg framat, men det är alltid något! 
Dessutom känner jag mig hungrig, vilket innebär att jag kanske kan ha sex med hjärtat ikväll.Jag har inte låtit honom ta i mig sedan i söndags, knappt gett honom en ynka liten puss. 
Sedan invägning ikväll på de med. Åååååh! Känns så jävkla bra nu, Satt och skrev upp kcal-listor i min dagbok igår på det som är ok att äta sedan när min lilla diet drar igång. 
 
Uppdaterar eventuella minus, snesteg mm när jag kommer hem ikväll.
Ska iväg med ett gäng kompisar till Emporia efter skolan. 
Tumblr_m7p90kzkvo1r2ue9yo1_400_large

Vem är Evelyn?!

Kategori: Om mig

Ingen alls. Bortaget inlägg.

Nya viktresan, taggad

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Nu har jag haft min sista matfrossa, mackor till förbannelse, juice, oboy.. Ångesten är max och fettet flödar som aldrig förr. Nu är jag mer taggad än på länge, inte taggad men taggad.
Ska köra på svält för att få känna på vännen Hunger igen, sedan blir det någon form utav ABC. Det blir en lugnare nedtrappning på mat.
 
Försöker även att sluta röka.
Sitter mitt i alla dessa funderingar och försöker fixa bloggen, vilket inte går riiiktigt som jag vill. Är helt seg i huvudet.
Iaf snott en ful gratiskalender utav J som jag ska planera in första delen utav min nya viktresa i!