reachforthin.blogg.se

Skinny love

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Sitter och skriker falskt och högt till Bon Ivers Skinny love. Känslor som skvallrar om att jag börjar snurra neråt i den onda spiralen igen. Kräktes efter mat igår. J knackade på dörren och bad mig sluta, "Snart" sa jag och kände befrielsen som fyllde kroppen när skammens skapare lämande kroppen.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Hjääääääälp. Vill inte vara tjock, vill inte vara sjuk. Men så känns det som att friskhet precis har visat sig vara just det - tjock.
 
271027_345274175567242_2009912029_n_large
Tumblr_lp94p3z9e11qlgp8vo1_500_large
 
Blir en burk pure med blåbärsmak och en cigg tillsammans med en kopp kaffe.
Plugget väntar.
Tack mamma och pappa för att jag fick flytta hemifrån, jag mår bra nu. Jag menar jag gillar den nya skolan och människorna där. Förlåt för att jag inte kan släppa min äs.

PW

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Funderar på hur jag ska göra med maten.. Matad till max med ångest, gått över smärtgränsen vilket gör att jag knappt känner något längre. Går ut på en PW i regnet.
 
Lägger till att sexfantasier is the shit! L sätter på mig hårt och ger mig orgasm efter orgasm.
Spontant så känner jag för något ävemtyr rätt snart.
 
Ut och fundera och återkomma med slutsaterna!

Stanna eller gå tillbaka?!

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Jahapp.. Det vart knäpptyst här trots allt. Jag kan inte riktigt bestämmaa mig för vad jag vill, frisk eller sjuk? Det är ju egentligen helt sjukt att en människa kan sitta och överväga för-och nackdelar med ett friskt eller sjukt liv, hur man överhuvudtaget kan sukta det minsta lilla efter ett liv med ätstörningar. 
Undrar om man någonsin kommer ifrån de där tankarna kring mat? Om man någonsin kan låta bli att stuva om i huvudet på sig, när man väl kravlat sig upp ur ätstörningarnas mörker, så fort något drastiskt händer. Stort eller litet - bara det har en stor påverkan på ditt känslomässiga inre. 
Tryckte i mig två Dulcolax igår kväll, trodde att jag skulle gå sönder. Kallsvettig, yr och kvidandes ensam vaken på en kalltoalett. Vill jag verkligen tillbaka till ett liv med ångest och skam? Tjock, ful och lycklig. Vill jag verkligen vara frisk? 
 
Tumblr_lt8ahdsz9c1r2x02ko1_500_large

Evelyn - reachforthin

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Jag har bestämt mig, jag vill tillbaka till detta. Ana, Mia.. Kom och ät upp mig inifrån - klös mig i bitar. Jag vill inte vara "frisk" längre. Frisk har fått innebörden fet varav att jag gått upp sedan i mars, helt galet. 
Ni kommer att få lära känna mig som Evelyn. I min tidgare blogg gick jag under ett annat namn och i det verkliga livet heter jag något helt annat, men för er är jag Evelyn. Känner mig som en riktig psykopat nu..