reachforthin.blogg.se

Minus minus minus

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Tumblr_m7c6wnomdq1qdaogto1_500_large
Tumblr_matld0busc1rrc81po1_500_large
Jag har gått ner ett kilo, redan. Faktiskt. Ändå kan jag få ångest av att det inte går fortare, jag känner mig lite smått värdelös när jag är så fet. Vill bara bort från denna kropp. Det får gärna gå liiiite fortare, dock är ett kilo super på denna lilla tiden. Va är det.. En dag sen jag började?! Allt minus är bättre än ett plus på vågen.

Hello Ana

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Nu har jag bestämt mig, en gång för alla - jag ska gå ner i vikt! Såfort som möjligt, jag skiter i vilket just nu. Jag vill bara bort bort från denna äckliga kropp. Om jag får slippa den gör jag nästan vad som helst. Jag klarar inte av att vänta och vänta på att kilona ska gå ner saaaakta, sakta bara för att vara hälsosam.. Jag vet - det är de bästa, men nej jag kan inte. Det bara går inte, J får inte ta i mig nu för att jag känner mig så groteskt äcklig. Det har gått för långt!
 
Startvikt: *3 kg.

Nej jag driver inte på något sät, jag väger 83 jävla kilo. Äckligt!
Imorgon ska det drickas vatten och startas med en banan till frukost, lunch blir en liten portion som är för syns skull i skolan. För dagbok nu också vilket kommer kunna hjälpa mig en del.
 
Tumblr_mapg767igr1ry0yzjo1_250_large
 
Tumblr_m8nb93xk8e1rdy854o1_500_large
 
Denna vecka vill jag gå ner två kilo och ska kämpa på som fan för det!
Nu kör vi!! Jag har gjort detta förr.
 
 
 
 
 

Breaks my heart

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Vafan händer? Jag drömde häromnatten att jag höll på att bli våldtagen tills jag lyckades prata mig ur det hela och insåg att människan var jävligt snygg, fruktansvärt sexig. Så vi hade sex tillslut, vilt hett sex. Sedan sa jag till J att jag skulle ut, så tog vi en cigg tillsammans. Det var bara så sjukt.
Är taggad på att ta tag i vikten nu, så sjukt taggad. Blir vågen innnan jobbet klockan två och dagboken med på tåget. Nu ska de bara gå. Sen vill jag ha tillbaka mina fina läsare som jag hade innan jag bytte blogg.
 
Tumblr_mb6ofalj1j1rrfikto1_400_large
Tumblr_lmnd2ljqxv1qj359to1_500_large
 
Tumblr_mbsvpacfdh1r5cuu2o1_400_large

Skit

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

J är rubbad och jag pallar inte med detta mer.
 

Helvetet kanske återvänder

Kategori: Livets stora&små väsentliga saker

Alltså jag vettefan vad som ska hända med min vikt eller mitt liv. Jag vantrivs inte men har mer eller mindre blivit rasist. Smått iaf. Okej inte alls.. Men vissa människor, ÅH!
By the way, har börjat skriva lite smått dagbok igen, försöker uppdatera lite sådär om mat och annat strunt. Vikten kan dra åt helvete eller något annat för jag orkar inte med den just nu. Jag går runt hungrig några delar utav dygnet och känner mig så jävla bra samtidigt som samvetet skriker att jag sviker min mamma, J och bästa. 
Men vafan ska man göra? Det enda jag vet är sjukt. Att kräkas ger mig en orgasm liknande känsla i hela kroppen. Pirr i huvudet, pirr i magen, benen och välmående i bröstet blandat med tårar som sagta bråkas med att strillas ned för kinderna. Mina sertalin har glömts bort flertal gånger och egentligen skulle jag behöva börja knapra theralen tillsammans med dem. Helst av allt vill jag öka dosen till mer, dock ligger jag på 100 nu å min läkare säger att hon inte vill gå mycket högre. 
Bajs! Kan inte, eller vill inte riktigt ringa till henne heller för då lär jag prata med mamma och jag kan inte säga till henne att jag mår dåligt igen.. 
 
Jag är depp, men ändå inte. JAG VET INTE!